4 jubilarissen gehuldigd

Afgelopen zaterdag heeft fanfare St. Willibrordus maar liefst 4 jubilarissen gehuldigd. Jan Wijnen, Peter van Lierop, Harrie van Lieshout en Jan van Lieshout zijn samen maar liefst 165 jaar lid. Een goede reden om deze 4 heren extra in het zonnetje te zetten.

Jan Wijnen is al 25 jaar commissaris van de fanfare. Hij heeft in verschillende werkgroepen gezeten en als er iets gedaan moest worden was Jan ook vaak van de partij. Ook zijn loods werd vaak gezien als opslagplaats en daar was de fanfare ook maar al te blij mee.

Peter van Lierop is al 40 jaar lid. Naast zijn bestuursfunctie die hij vele jaren gedaan heeft nam Peter ook de jeugdopleiding voor zijn rekening. Hij vond het geweldig om de jeugd te enthousiasmeren! Peter staat nog altijd klaar voor de jeugd en dat is super.

Maar liefst 50 jaar lid waren Harrie van Lieshout en Jan van Lieshout. Harrie bespeelde de es-bas bij de fanfare maar schittert nu nog altijd bij het Seniorenorkest. Harrie staat nog altijd klaar voor de fanfare. Jan van Lieshout heeft al vele taken op zich gehad. Naast bestuurslid was Jan ook jarenlang kapelleider. Het onderhoud, opslag en kleine reparaties van blaasinstrumenten is ook onder Jan zijn noemer. Iets waar de fanfare super blij mee is dat Jan dit op zich neemt.

We willen alle jubilarissen van harte feliciteren en vooral bedanken wat zij voor de vereniging allemaal hebben betekend!

Hoofdsponsoren

Sponsoren