Lierop Live 2020

Met het thema ‘Sign of the Times’ kijken we als vereniging Fanfare en Slagwerkgroep St. Willibrordus, terug op het 90-jarig bestaan. 90 jaar aan muziek-geschiedenis. Dat zegt wel wat over de diversiteit van de muziek die voorbij komt tijdens Lierop Live.

Wanneer: 23 en 24 oktober
Muziektheater Thwan van Gennip

Serenade

Carnavalsoptocht

Ook dit jaar loopt de fanfare en slagwerkgroep weer voorop in de optocht. Met een muzikale adjudant in de vereniging kan dit jaar niet meer stuk.

Wanneer: 22 februari

Vergadering

Op maandag 23 maart is het weer de algemene ledenvergadering.

Locatie: de Vurherd

Concert

Slagwerkconcert Sterksel

Op zondag 5 april zal er in Sterksel een concert plaats vinden tussen verschillende verenigingen in de regio. Hieraan zal Slagwerkgroep St. Willibrordus en Young Dynamic Slagwerk uit Lierop aan mee doen.

Als er meer informatie bekend is komen wij hierop terug.

Wanneer: 5 april
Locatie: Sterksel

Serenade

Communie

Zoals elk jaar mag de fanfare en slagwerkgroep de communicanten ophalen van het schoolplein en begeleiden richting de kerk.

Wanneer: 19 april

Concert

Zomeravondconcert

Na het denderende succes van vorig jaar gaan we het dit jaar nog eens over doen. In de prachtige pastorietuin mogen we weer een schitterend optreden geven.

Als er meer informatie bekend is komen wij hierop terug.

Wanneer: 20 juni
Locatie: Pastorietuin