Showtime!

maart 16, 2019 in Geen categorie

Fanfare St. Willibrordus is opgericht in het jaar 1929 op initiatief van kapelaan Verhoeven en pastoor Offermans. Nu tientallen jaren later mag deze mooie vereniging dan ook haar 90 jarig jubileum vieren. Een prachtige mijlpaal waar de verenging super trots op is. Dit gaan we dus ook vieren met een groots concert: Showtime!!

Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei in de Ruchte in Someren. Hier zal niet alleen de fanfare en slagwerkgroep zijn muziek ten gehore brengen maar ook de jeugd van Young Dynamic fanfare en slagwerk. Een mooi afwisselend concert wat in het teken staat van filmmuziek. Met Lierops beeld en geluid zal de avond helemaal compleet zijn.

Koop snel een kaartje en reserveer je favoriete plek want dit muziek spektakel wil je niet missen. Kaartjes kun je bestellen door hier te klikken. Graag tot dan!