Fanfare

De vereniging is een afspiegeling van de Lieropse samenleving waarin zowel jong als oud vertegenwoordigd zijn. Het korps speelt graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. Zowel concertwerk als lichte muziek staat dan ook vaak op het programma. Opluisteren van diverse festiviteiten, serenade’s, jubilea etc. zijn regelmatige activiteiten van het korps. Om het publiek te verassen wordt er vaak gewerkt met projecten; dit vormt tevens een leuke uitdaging voor de muzikanten. In april 2010 is de fanfare op concours geweest in Etten-Leur, waar een dikke eerste prijs werd behaald. Met 83,83 punten leverden ze een geweldige prestatie met het hoogste aantal punten in de vierde divisie.

Op maandagavond wordt er van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in gemeenschapshuis De Vurherd.

Kom gerust eens binnen om te luisteren!